De mannentester

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2017 - heden
NetwerkKPN Presenteert
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Drama
De mannentester is een Nederlandse dramaserie van de zender KPN Presenteert. De serie ging in première op 22 april 2017.

Victoria Kramer (Eva van de Wijdeven) is een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De mannentester.

Populaire reacties (3)

avatar marikx
-
22 aug 2020
Uitstekende muziekkeuze.
avatar KnoorWagen
7
10 feb 2018
Leuke serie. Ontdekt bij KPN via xs4all digitale televisie. Victoria Kramer lijkt de vrouwelijke tegenhanger van Valentijn, de hoofdpersoon uit de serie Heer en Meester (werd uitgezonden bij Max). Naast de klus die Victoria elke keer moet zien te klaren, krijgt de rode draad van haar eigen leven steeds meer invulling.

Vergelijkbare series

Friends
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
De mannentester