De mannen van taal

7.9 / 10
70 min
Spelprogramma
Volg deze serie
7.9 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:70 min2019 - heden
Netwerk:SBS 6
De mannen van taal is een Nederlandse spelprogrammaserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 4 april 2019.

Het nieuwe programma van Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven heet De mannen van taal. De naam werd bedacht door de kijkers van SBS 6. In De mannen van taal doen Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven spelletjes tegen elkaar op het gebied van taal, geluid en beeld. Beide teams krijgen opdrachten van presentatrice Kim-Lian van der Meij. Zo moeten ze bijvoorbeeld rijmen onder dwang, slogans verzinnen en buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. Net als in hun oude programma Lekker Nederlands zullen ze ook weer nieuwe, grappige teksten maken op bekende hits en die vervolgens zingen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De mannen van taal.