De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Het filmvervolg van De Luizenmoeder verschijnt binnenkort in de bioscopen. De eerste beelden zijn nu te bekijken, er is namelijk een trailer uitgebracht.
ma 31 mei
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
1 apr 2020
Er komt mogelijk een speelfilm als vervolg van van de televisieserie De Luizenmoeder. Ilse Warringa, Jan Albert de Weerd en Eva Aben, die ook de serie schreven, werken aan een scenario.
6 feb 2020
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie teleurstellende series. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
3 jan 2020
11
De start van de Serie van het Jaar verkiezing 2019, datums, prijsvraag antwoorden. Dit en meer in het weekoverzicht van 16 tot en met 22 december.
23 dec 2019
Nominaties van maar liefst drie televisieprijzen, prijsvragen en antwoorden, datums, Brockmire en Reef Break. Dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 9 tot en met 15 december.
16 dec 2019
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van De Luizenmoeder. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
10 dec 2019
Het tweede seizoen van de populaire serie De Luizenmoeder is vanaf 10 december beschikbaar op dvd.
30 nov 2019
Hallo allemaal, wat fijn dat jullie er nog zijn! De Luizenmoeder is helaas afgelopen, maar deze zomer kun je zes weken lang nagenieten van de wondere wereld die de basisschool heet.
30 jul 2019
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
12 apr 2019
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
5 apr 2019
Het scenario van De Luizenmoeder is uitgeroepen tot beste Nederlandse script in de categorie televisieserie.
18 mrt 2019