Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Luizenmoeder- De Film komt er

De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.

Al in februari 2020 kon MijnSerie berichten dat de makers van De Luizenmoeder graag een film zouden willen maken. Nu is er een bericht naar buiten gekomen dat Ilse Warringa de film gaat regisseren. De officiële titel zal Luizenmoeder: De Film gaan worden en Warringa luidt daarmee haar debuut in als speelfilmregisseur. Op dinsdag 31 maart kwam er een Incentive-bijdrage van het Nederlands Filmfonds en daarmee komt de financiering van de film dichtbij.

Jan-Albert de Weerd (regisseur en programmamaker vertelde: "De film is een bekroning van de afgelopen drie jaar De Luizenmoeder. Het is heel bijzonder om na twee seizoenen van de serie, nu samen met Ilse, Luizenmoeder - De Film te ontwikkelen.



“De voorpret is er al,” vertelde Warringa (foto). “Op papier bestaat het al en in mijn hoofd draait de film al op volle toeren. Ik kan mij er dus enorm op verheugen om de personages van De Klimop weer nieuw leven in te blazen en ze heerlijk als vanouds op mekaar in te laten hakken!”

De komedieserie van de AVROTROS was een kijkcijferkanon en behaalde vele records. Hieronder twee van de best bekeken fragmenten van De Luizenmoeder.

Video on youtube


Video on youtube
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
De Luizenmoeder