De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Luizenmoeder- De Film komt er

De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.

Al in februari 2020 kon MijnSerie berichten dat de makers van De Luizenmoeder graag een film zouden willen maken. Nu is er een bericht naar buiten gekomen dat Ilse Warringa de film gaat regisseren. De officiële titel zal Luizenmoeder: De Film gaan worden en Warringa luidt daarmee haar debuut in als speelfilmregisseur. Op dinsdag 31 maart kwam er een Incentive-bijdrage van het Nederlands Filmfonds en daarmee komt de financiering van de film dichtbij.

Jan-Albert de Weerd (regisseur en programmamaker vertelde: "De film is een bekroning van de afgelopen drie jaar De Luizenmoeder. Het is heel bijzonder om na twee seizoenen van de serie, nu samen met Ilse, Luizenmoeder - De Film te ontwikkelen.“De voorpret is er al,” vertelde Warringa (foto). “Op papier bestaat het al en in mijn hoofd draait de film al op volle toeren. Ik kan mij er dus enorm op verheugen om de personages van De Klimop weer nieuw leven in te blazen en ze heerlijk als vanouds op mekaar in te laten hakken!”

De komedieserie van de AVROTROS was een kijkcijferkanon en behaalde vele records. Hieronder twee van de best bekeken fragmenten van De Luizenmoeder.Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00