Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ dropt trailer voor sciencefictionserie Dark Matter (2024)

Joel Edgerton en Jennifer Connelly's Apple TV+ sci-fi serie Dark Matter (2024) heeft een trailer onthuld.

De serie is gebaseerd op de roman van Blake Crouch en wordt geprezen als een van de beste sci-fi romans van het decennium en volgt Jason Dessen (gespeeld door Edgerton), een natuurkundige, professor en familieman die - op een nacht terwijl hij naar huis loopt in de straten van Chicago - wordt ontvoerd naar een alternatieve versie van zijn leven. Verbazing verandert al snel in nachtmerrie als hij probeert terug te keren naar zijn realiteit te midden van het breinbrekende landschap van levens die hij geleefd zou kunnen hebben.

Dark Matter (2024)

In de serie spelen ook Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Oakes Fegley mee. Dark Matter (2024) bestaat uit acht afleveringen en gaat op woensdag 8 mei in première met twee afleveringen, wekelijks gevolgd met één aflevering tot 8 juni.

De serie voegt zich bij Silo, Foundation (2021) en Severance in de groeiende reeks sciencefictionseries van Apple TV+.

Crouch is bedenker, uitvoerend producent, showrunner en schrijver, samen met uitvoerend producenten Matt Tolmach en David Manpearl voor Matt Tolmach Productions. Edgerton is ook uitvoerend producent. Dark Matter (2024) wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Sony Pictures Television.

Hieronder kun je de trailer voor Dark Matter (2024) bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Box
The Box
01x03
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dark Matter (2024)