Silo

8.2 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2023 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2023 - heden
Netwerk:Apple TV+
Silo is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 4 mei 2023.

In een verwoeste en giftige toekomst bestaat in Silo een gemeenschap in een gigantische ondergrondse silo die honderden verdiepingen diep duikt. Daar leven mannen en vrouwen in een samenleving vol regels waarvan zij denken dat die bedoeld zijn om hen te beschermen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Silo.

Populaire reacties (5)

avatar saskya
8
12 Mei 2023
Na het zien van de eerste twee afleveringen:
Ik had niet verwacht dat ik er iets aan zou vinden. Gaan we weer, de planeet is verziekt en het laatste restje van de mensheid moet zien te overleven, in dit geval in een enorme silo en het zal wel weer één en al grimmigheid zijn. Maar toch was ik vanaf het begin gefascineerd. Sympathieke personages, een interessante wereld en een spannend mysterie.
avatar Stefkewijn
8
3 jul 2023
Toch wel benieuwd, kunnen ze iets nieuws verzinnen in het format: de wereld is vergaan, er zijn nog maar een paar overlevenden en deze leven in een ondergrondse wereld?
Na aflevering 1 te kijken was ik verkocht. Je voelt het mysterie al kan ik er niet meteen bij aflevering 1 de vinger op leggen. Verbazing over hoe groot is die Silo eigenlijk wel niet, 120 verdiepingen ofzo en alleen maar trappen?
Doordat er elke aflevering nieuwe dingen boven water komen blijft je op je honger zitten.
Tot nu toe heerlijk wegkijken!
Silo