Dark Blue Kiss

9.2 / 10
45 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
9.2 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkGMM One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:GMM One
Dark Blue Kiss is een Thaise romantische dramedyserie van de zender GMM One. De serie ging in première op 12 oktober 2019.

Het vervolg op het verhaal van Kao, Pete, Sun en Mork.
Kao en Pete zijn in een zalige romantiek, dichterbij gekomen. Maar omdat Kao wordt afgesloten van zijn moeder, is hij bang voor de gevreesde gedachte dat ze erachter komt. Zijn moeder introduceert vervolgens Non, een zoon van een collega, omdat hij begeleiding van Kao nodig heeft. Met Non die voortdurend 'dubieuze' vibes naar Kao afgeeft, voedt het alleen Pete's jaloezie. Hun relatie staat onder druk, maar hierdoor moeten ze uiteindelijk elkaars gebreken overwinnen. Beiden bloeien in hun jeugdigheid bedekt door hun eeuwige voorliefde voor elkaar. Omringd door het wonder van donkerblauw geven Pete en Kao zich over aan hun gevoelens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dark Blue Kiss.

Vergelijkbare series