Corpse Party: Tortured Souls

7.3 / 10
23 min
Anime
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkAnime OAV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20132013 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Anime OAV
Corpse Party: Tortured Souls is een Japanse animeserie van de zender Anime OAV. De serie ging in première op 2 augustus 2012.

Het verhaal speelt zich af in Heavenly Host Elementary School. Het is een basisschool die werd afgebroken na de moorden en verdwijningen van een aantal van haar medewerkers en studenten. Aan het begin van het verhaal is een andere school genaamd Kisaragi Academy gebouwd waar vroeger de basisschool stond. Op een nacht vertellen een groep studenten van Kisaragi elkaar spookverhalen, toen een plotselinge aardbeving hen vervoert naar een andere dimensie waar Heavenly Host Elementary School nog steeds bestaat. Ze worden achtervolgd door de geesten van de vermoorde kinderen van de school. De studenten van Kisaragi Academy proberen om hun weg terug naar huis te vinden en de mysterieuze krachten in de school te overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Corpse Party: Tortured Souls.

Vergelijkbare series

Dragon Ball Z
2 stemmen
Elfen Lied
2 stemmen
Another
2 stemmen
Shiki
2 stemmen