Chillin' in My 30s After Getting Fired From the Demon King's Army

8,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Chillin' in My 30s After Getting Fired From the Demon King's Army is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 7 januari 2023.

Dariel, een duistere soldaat in het leger van de demonenkoning die geen magie kan gebruiken, is met zijn talent en energie opgeklommen tot assistent van de vier generaals en heeft zijn vaardigheid gebruikt. Zodra de vier generaals zijn vervangen, wordt Dariel echter ontslagen uit het leger. Dariel is er kapot van, maar wanneer hij in een mensendorp aankomt, ontdekt hij dat zijn avontuurlijke vaardigheden, die nutteloos zouden zijn voor demonen, tot bloei zijn gekomen! "Ik was... een mens?" Dariel besluit zijn tweede leven in dit dorp door te brengen en de aanvragen stromen binnen! Probleem! Valse aanklacht! Duel! Met zijn natuurlijke vaardigheden en het aanpassingsvermogen dat hij op zijn oude plek ontwikkelde, lost de voormalige duistere soldaat ze allemaal op
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Chillin' in My 30s After Getting Fired From the Demon King's Army.
Chillin' in My 30s After Getting Fired From the Demon King's Army