Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Michael Bradway toegevoegd aan seizoen twaalf van Chicago Fire

NBC's Chicago Fire blijft zich opwarmen. Seizoen twaalf krijgt Michael Bradway in een terugkerende rol.

In zijn televisiedebuut speelt Bradway de charmante brandweerman Jack Damon, die voor het eerst te zien is in aflevering tien, aldus bronnen. Hij zou volgend seizoen een vaste rol in de serie kunnen krijgen.

15140 Michael Bradway

Bradway's (foto) casting komt als One Chicago dingen blijft mixen met acteurs die vertrekken en nieuwe die aan boord komen. Eerder deze week werd de toevoeging van Jocelyn Hudon onthult, die een rol heeft bemachtigd als nieuwe paramedicus.

De nieuwe aanwervingen volgen op het vertrek van Alberto Rosende en Kara Killmer, die meerdere seizoenen bij de brandweerprocedure waren, en Rome Flynn, na zes afleveringen.

NBC heeft onlangs alle drie de series One Chicago - Chicago Med, Chicago Fire en Chicago PD - vernieuwd voor het seizoen 2024-25. Med is vernieuwd met seizoen tien, Fire voor seizoen dertien en PD voor seizoen twaalf. Alle drie de series worden geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.

Alle drie de franchiseseries worden uitgezonden op woensdagavond, Chicago Med om 20.00 uur, Chicago Fire om 21.00 uur en Chicago PD om 22.00 uur. Alle afleveringen zijn de volgende dag beschikbaar via Peacock.

Bradway speelde eerder in de speelfilms Marked Men, geregisseerd door Nick Cassavetes en met Alexander Ludwig in de hoofdrol, en Copperhead, geregisseerd door Jamie Marshall.
Vorige aflevering
Never Say Goodbye
Never Say Goodbye
12x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire