Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 1

The Hose or the Animal

Stella en Kelly gaan op zoek naar Grant. Dawson denkt na over haar Carrière. Borrelli’s kookt van woede na de dood van zijn broer. Brett en Mouch werken samen aan een nieuw id.
Gastrollen:
Lauren Stamile
Auteur:
Regisseur:
Joe Chappelle
Uitgezonden op:
11 oktober 2016, 22:00
Reacties (2)
avatar_Snoesje100
11 aug 2020 10:53 -
Kan ik die niet bekijken dat seizoen 5 van Chicago fire
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Roeman
11 aug 2020 16:02
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer