Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 20

A Dark Day (1)

Lt. Casey en Dawson zijn vrijwilliger bij een goede doelen lopen voor Chicago Medical wanneer een enorme explosie voor Chaos zorgt in Chicago. Met een van hun eigen vermist door de explosie,wordt de brandweerkazerne getest als nooit tevoren. (08:30 (2) uitgezonden op Chicago PD, seizoen 1, aflevering 12).
Gastrollen:
Randy FlaglerJason BegheFrancis GuinanJon Seda(Paul Falsone), Dylan BakerAmanda RighettiSophia BushSammy SheikJesse Lee SofferChristine EvangelistaMarina SquerciatiLaroyce HawkinsAvi LakeAimee Laurence
Auteur:
Regisseur:
Joe Chappelle
Uitgezonden op:
29 april 2014, 22:00
Reacties (3)
avatar_anonymous
01 mei 2014 15:40 -
Dit was duidelijk een 'out of order' aflevering, chronologisch klopte het niet met eerdere afleveringen. Beetje 'te' duidelijk, met een collega (van Dawson, Shay) die al afleveringen geleden uit de serie vertrok. Dit was zeker al opgenomen en toen besloten ze er nog acteurs van Chicago P.D. erin te verwerken.
Reageer
avatar_anonymous
26 feb 2015 15:44 -
Wat ik niet begrijp is dat Shay op het einde van de aflevering in elkaar zakt en er is gewoon geen vervolg op gekomen. Heb nog steeds vragen over die aflevering... Wat was er geraakt binnenin, Hoelang was ze uit dienst, etc...
Reageer
John Doe
annemarie (gast)
28 jun 2015 20:32 -
Vervolg hierop is Chicago PD seizoen 1 aflevering 12...
Reageer