Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 4

One Minute

Boden wordt beschuldigd van het bewust achter laten van een dakloze man in een brandend pand nadat hij zijn personeel de opdracht gaf het gebouw te verlaten. Dit zorgt voor negatieve nieuwsberichten en een slecht gevoel binnen de afdeling. Ondertussen helpt Severide een oudere vrouw die geconfronteerd wordt met een aantal buurtproblemen. Detective Voight gaat steeds verder om Casey te intimideren in een poging om hem te ontmoedigen om te getuigen tegen zijn zoon. Shay herleefd haar liefdesverdriet opnieuw over haar ex-vriendin Clarice, wanneer ze haar in gesprek met haar man tegen. Hermann's humeur is goed tijdens een reddingsactie bij een Halloween buurtfeest.
Gastrollen:
Jason BegheChristian StolteJoe MinosoJoanna P. AdlerMo GalliniShiri ApplebyIrma P. HallYuri SardarovMeghann FahyAlexandra Metz
Auteur:
Regisseur:
Gloria Muzio
Uitgezonden op:
31 oktober 2012, 22:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst