Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Twee hoofdrolspelers verlaten Chicago Med

Twee hoofdrolspelers verlaten Chicago Med

De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Het einde van het zesde seizoen van Chicago Med komt in zicht, het zesde seizoen ging vorig jaar december van start. Er zullen nog een aantal afleveringen verschijnen. Met het aankomende einde van het zesde seizoen komt ook het nieuws dat Yaya DaCosta (House M.D.) en Torrey DeVitto (Army Wives) niet zullen terugkeren in nieuwe afleveringen van Chicago Med. Beide speelden sinds het eerste seizoen al een rol in de serie. Respectievelijk vervulden zij de rollen van April Sexton en Dr. Natalie Manning. Beide actrices deelden een Instagram bericht over hun vertrek, lees hier het bericht van DeVitto en hier het bericht van DaCosta.

Vorig jaar werd Chicago Med vernieuwd met nog drie seizoenen, dat betekent dat de serie zeker nog tot 2022-2023 te zien zal zijn op NBC. Er zal nog een zevende en achtste seizoen verschijnen van de serie, over de verdere toekomst is nog niets bekend.


Yaya DaCosta (tweede van rechts) en Torrey DeVitto (rechts) met oudcastleden Rachel DiPillo (links) en Norma Kuhling (tweede van links)
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten