Chicago Med

8.2 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Twee hoofdrolspelers verlaten Chicago Med

De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.

Het einde van het zesde seizoen van Chicago Med komt in zicht, het zesde seizoen ging vorig jaar december van start. Er zullen nog een aantal afleveringen verschijnen. Met het aankomende einde van het zesde seizoen komt ook het nieuws dat Yaya DaCosta (House M.D.) en Torrey DeVitto (Army Wives) niet zullen terugkeren in nieuwe afleveringen van Chicago Med. Beide speelden sinds het eerste seizoen al een rol in de serie. Respectievelijk vervulden zij de rollen van April Sexton en Dr. Natalie Manning. Beide actrices deelden een Instagram bericht over hun vertrek, lees hier het bericht van DeVitto en hier het bericht van DaCosta.

Vorig jaar werd Chicago Med vernieuwd met nog drie seizoenen, dat betekent dat de serie zeker nog tot 2022-2023 te zien zal zijn op NBC. Er zal nog een zevende en achtste seizoen verschijnen van de serie, over de verdere toekomst is nog niets bekend.


Yaya DaCosta (tweede van rechts) en Torrey DeVitto (rechts) met oudcastleden Rachel DiPillo (links) en Norma Kuhling (tweede van links)
Vorige aflevering
I Will Come to Save You
I Will Come to Save You
06x16
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00