Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Origineel vast castlid verlaat Chicago Med in achtste seizoenfinale

NBC's Chicago Med neemt afscheid van nog een origineel castlid, zo werd gisteravond onthuld in de finale van seizoen acht.

Let op!! Dit nieuwsbericht bevat spoilers over het achtste seizoen van Chicago Med.

Het vertrek van het castlid volgt op dat van Brian Tee wiens personage Dr. Ethan Choi eerder dit seizoen de zonsondergang tegemoet reed na het trouwen met de liefde van zijn leven, April Sexton (Yaya Dacosta).

Na acht seizoenen in Chicago Med Dr. Will Halstead te hebben gespeeld heeft Nick Gehlfuss afscheid genomen van de serie, een laatste keer nadat hij zich opnieuw verbond met de vrouw waar hij altijd bij hoorde te zijn, Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto). Natalie en haar zoon Owen keerden terug voor een passend afscheid van twee fan-favoriete personages die erg gemist zullen worden.

De Chicago-franchise zal nu officieel Halstead-loos zijn. Jesse Lee Soffer speelde tien seizoenen lang detective Jay Halstead in Chicago PD voordat hij aankondigde de serie te verlaten. Jay, de jongere broer van Med's Will, nam een baan bij het leger en is gestationeerd in Bolivia waar hij een volledige ploeg jongens leidt die de ergste drugskartels opsporen.Gehlfuss (foto, rechts) sprak op 14 april met Deadline over zijn beslissing om One Chicago te verlaten, de hereniging met Devitto (foto, links) en of hij ooit nog terug zou kunnen komen. Zo vertelde de acteur dat dit jaar zijn tweede contract bij de serie zou aflopen en hij vond dat hij voor zichzelf de beslissing moest nemen over het starten van een nieuw contract of niet. Een paar maanden geleden heeft hij die beslissing al genomen.

Gehlfuss: "Het was voor mij belangrijk om het iedereen zo snel mogelijk van tevoren te laten weten, zodat de schrijvers een verhaallijn konden bedenken en ik de tijd had om die overgang te maken."

Over de hereniging met Devitto's Nathalie Manning zei hij: "Het was echt zo geweldig om Torrey te zien. Ze belde me om me te laten weten dat ze kwam. Maar weet je, je weet nooit hoe dingen kunnen uitpakken. Ze kunnen het idee hebben maar misschien is iemand niet beschikbaar of kunnen we het niet laten werken maar ze stond open om terug te komen. Het was een mooi moment aan het einde van de aflevering, waarvan ik hoop dat het de fans enige afsluiting brengt."

En op de vraag of er in de toekomst wellicht een terugkeer voor hem en zijn personage in het verschiet ligt antwoordde Gehlfuss: "Daar hebben we het over gehad en dat maakte deel uit van de beslissing hoe we Will lieten gaan. Ik wilde dat dat zo was, maar ik had het ook oké gevonden met wat de schrijvers bedacht zouden hebben met wat zij nodig zouden vinden voor het verhaal. Dus ik ben blij dat ze die mogelijkheid behouden. Ze zeiden ronduit: "Weet je, we zouden het fijn vinden als je terugkomt wanneer je maar wilt."

Tenslotte bedankte de acteur de fans van One Chicago nog voor hun tijd en steun die ze in hem hebben gestoken de afgelopen jaren. "Ik ben zo gevleid door het aantal mensen dat naar me toe is gekomen om iets positiefs te zeggen over One Chicago en mijn werk. Dat is de beste bevestiging van het contract tussen het publiek en de verteller. Terwijl Will Halstead vertrekt, doet One Chicago dat niet. Geniet van de komende seizoenen."
Vorige aflevering
Does One Door Close and Another One Open?
Does One Door Close and Another One Open?
08x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med