Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Chicago PD, Med en Fire vernieuwd

De Chicago franchise legt NBC geen windeieren. Het Peacock netwerk heeft de series vernieuwd met meerdere seizoenen.
De mannen en vrouwen van brandweerkazerne 51 blijven in dienst voor de komende drie jaar. De allereerste Chicago serie, Chicago Fire, is vernieuwd met een negende, tiende en elfde seizoen.

Maar ook de tweede Chicago serie, Chicago PD, zal nog voor drie seizoenen te zien zijn. De intelligence unit zal nog voor een achtste, negende en tiende seizoen misdaden mogen oplossen.

En dan het ziekenhuis in de Windy City, Chicago Med, die krijgen een zesde, zevende en achtste seizoen. Dat betekent dat de series nog zeker tot 2022-2023 te zien zal zijn op NBC.

Deze vernieuwing heeft alles te maken met een deal dat Dick Wolf sloot met NBC om de komende vijf jaar bij Universal Television te blijven. En met die deal kwam dus ook de vernieuwing van de Chicago-series.

Paul Telegdy, voorzitter NBC entertainment vertelde: “Dick Wolf heeft keer op keer bewezen dat hij series maakt waar de kijker van houdt. We zijn erg blij, opgewonden en trots dat we deze epische deal hebben kunnen maken met Wolf Entertainment, en dat de loyale kijkers van NBC zeker weten dat hun favoriete series de komende drie jaar te zien zullen zijn.”

Hoewel de kijkcijfers iets aan het zakken zijn voor Med en PD, is het vertrouwen in de Chicago franchise groot genoeg om er nog zeker drie jaar aan vast te plakken. In mei zullen de series hun laatste aflevering krijgen om in het najaar weer te starten met een nieuw seizoen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

relietje
relietje 28 februari 2020, 17:21
Echt goed nieuws. Ik ben van meet af aan een grote fan van deze 3 series.
Log in om een reactie achter te laten