Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Luke Mitchell (Blindspot) speelt gastrol in negende seizoen van Chicago Med

Luke Mitchell (Blindspot, Big Sky) heeft zich voor seizoen negen bij de cast van Chicago Med gevoegd in een gastrol.

Hoewel Mitchell staat aangekondigd als terugkerend, zeggen bronnen dat zijn rol kan uitgroeien tot een vaste rol.Mitchell (foto) zal Dr. Mitch Ripley (naam kan nog veranderen) spelen, een arts op de spoedeisende hulp met een problematisch verleden die een geschiedenis deelt met Dr. Charles (Oliver Platt). Bronnen hebben begrepen dat hij zijn debuut zal maken in de eerste aflevering die op woensdag 17 januari wordt uitgezonden. De Australische acteur voegt zich bij de langlopende serie van Wolf Entertainment/Universal Television na het vertrek van vaste acteurs Brian Tee en Nick Gehlfuss.

Chicago Med is officieel terug in productie voor seizoen negen, dat uit dertien afleveringen zal bestaan. De serie wordt geproduceerd door Dick Wolf, Diane Frolov, Andrew Schneider, Stephen Hootstein, Eli Talbert, Arthur Forney en Peter Jankowski.

Mitchell begon zijn carrière in de Australische hitserie Neighbours in de rol van Chris Knight in 2008 voordat hij een jaar later overstapte naar een andere beroemde soap, Home and Away. Onlangs speelde hij Cormac Barnes in seizoen drie van Big Sky.

Andere televisierollen zijn hoofdrollen in Blindspot van NBC, The Code (2014) van CBS en The Republic of Sarah voor The CW en hij speelde ook in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. van ABC en Legacies van The CW.
Vorige aflevering
These Are Not the Droids You Are Looking For
These Are Not the Droids You Are Looking For
09x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med