Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu bestelt American Football-comedy Chad Powers

Hulu heeft een serieorder gegeven aan Chad Powers, een comedy gebaseerd op een sketch van Eli Manning die werd uitgezonden op ESPN+.

Glen Powell zal de hoofdrol spelen in de serie die een populaire quarterback volgt wiens carrière op college eindigt na slecht gedrag. Hij vermomt zich dan als de getalenteerde en sympathieke Chad Powers, die terecht komt in een worstelend Southern football team.

Co-creators en uitvoerende producenten zijn Powell en Michael Waldron, die ook de pilot schreef. De serie is afkomstig van 20th Television en zal worden gestreamd op Hulu.

14938 Michael Waldron en Glen Powell

"We zijn allebei diehard college football-fans," zeiden Waldron (foto links) en Powell (foto rechts) in een gezamenlijke verklaring. "Toen we Eli zagen als Chad Powers, wisten we dat dit de weg was naar een groot, leuk verhaal over deze wereld. We vinden het geweldig om deel uit te maken van dit team en kunnen niet wachten om Chad in het spel te krijgen. Denk snel, ren snel."

Powell speelde ook in Scream Queens van Fox, sprak de stem in van Dave in de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous van Netflix en had gastrollen in onder andere CSI: Miami van CBS, The Lying Game van het toenmalige ABC Family en CBS-serie NCIS.

De sketch van voormalig NFL quarterback Manning werd geproduceerd door NFL Films en Omaha Productions en uitgezonden als onderdeel van de serie Eli's Places. Onderaan dit nieuwsbericht kun je een fragment hiervan bekijken.

Manning is uitvoerend producent samen met Peyton Manning van Omaha Productions, Jamie Horowitz, Ben Brown en ESPN. Waldron en Adam Fasullo produceren voor Anomaly Pictures terwijl Powell uitvoerend produceert onder zijn productieco-banner Brainstorm.

"De liefde voor Chad Powers heeft me op spectaculaire manieren verrast," zei Manning in een verklaring. "Ik heb zestien jaar in de NFL gespeeld, maar als ik nu in een restaurant zit of op een vliegveld loop, is het niet ongewoon dat fans 'Hey Chad!' roepen. Ik ben zo enthousiast om samen te werken met mijn vrienden Glen Powell, Michael Waldron en Omaha Productions om het verhaal van Chad Powers te blijven vertellen en te zien wat hij nu gaat doen."

Hieronder kun je de sketch van Eli Mannng als Chad Powers bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst