Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwd Castlevania: Nocturne met een tweede seizoen

Netflix heeft Castlevania: Nocturne vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de animatieserie verscheen op 28 september.

Castlevania: Nocturne is de meest recente toevoeging in het Castlevania-universum. De animatieserie is een vervolg op Castlevania, dat zich 300 jaar na het einde van die oorspronkelijke serie afspeelt. Van Castlevania staan vier seizoenen op Netflix.

De serie is gebaseerd op de klassieke Konami videogameserie.

Castlevania: Nocturne

"Dank aan alle oude en nieuwe Castlevania-fans voor de geweldige respons en steun!", aldus bedenker-showrunner Clive Bradley en showrunner Kevin Kolde in een gezamenlijke verklaring. "We zijn verheugd om jullie meer Castlevania: Nocturne en het volgende hoofdstuk in de opkomst van Richter Belmont te kunnen brengen."

In de eerste vijf dagen dat de serie op Netflix verscheen, bereikte de verfilming van de videogame de Top 10 van de Engelse televisielijst van de streamer in de week van 1 oktober. Het bereikte ook de Top 10 in 40 landen.

Het eerste seizoen speelt zich af in Frankrijk in 1792, het hoogtepunt van de Franse Revolutie. In een afgelegen deel van West-Frankrijk heeft de contrarevolutionaire aristocratie een verbond gesloten met een angstaanjagende Vampier Messias, die belooft 'de zon op te eten' en een leger van vampiers en nachtwezens te ontketenen om de revolutie te verpletteren en de mensheid tot slaaf te maken. Annette, een tovenares uit de Caraïben, zoekt Richter Belmont op, de laatste afstammeling van de legendarische familie van vampierenjagers, om het verzet te leiden.

Project 51 Productions en Powerhouse Animation blijven de serie produceren voor Netflix. Sam Deats en Adam Deats delen opnieuw de regietaken.

Hieronder kun je een trailer voor Castlevania: Nocturne bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Devourer of Light
Devourer of Light
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Castlevania: Nocturne