Burden of Truth

7.6 / 10
44 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
4seizoenen/34afleveringen/2018 - 2021 
NetwerkCBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20182021 (Beëindigd)
Genres:DramaMysterie
Netwerk:CBC
Burden of Truth is een Canadese mysterieuze dramaserie van de zender CBC. De serie ging in première op 10 januari 2018.

Advocate uit de 'grote stad' Joanna Hanley, keert terug naar haar geboorte dorp, om een 'n zaak aan te nemen-onderzoeken, van een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Burden of Truth.

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
8
4 jun 2021
Hoe fijn van platform Streamz om het eerste seizoen van deze serie alvast online beschikbaar te stellen voor hun abonnees in Vlaanderen. Hopelijk volgen de andere drie seizoenen ook. The faster the better!

Kristin Kreuk (Lana in Smallville) vertolkt een advocate uit de grote stad (een echte 'haai') die haar leven helemaal omgooit na te worden geconfronteerd met een groot onrecht in haar geboortestadje. Ze vormt een tandem met de locale (uiteraard vrijgezelle, haha!) advocaat om het onrecht te bestrijden. Madame Kreuk is misschien niet de beste actrice van de wereld, maar wel de schattigste. De figuranten (vele onder hen zijn lokale burgers en dus amateurs) maken dat de hele serie echter aanvoelt dan vele andere series in dit genre.

Dikke aanrader voor de fans van Erin Brokovitch :-)

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Burden of Truth