Bob's Burgers

7.8 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Na The CW, NBC, ABC en CBS komt ook FOX met de datums voor hun herfstprogrammering. Ook FOX komt met een pretpakket vol met reality- en spelprogramma's en animatieseries.
vr 28 augustus
1
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
FOX heeft nog voor de Comic-Con panel 2020 aangekondigd dat de zondagavond animatieavond blijft en ook wanneer in september deze zondagavond van start zal gaan.
do 23 juli
FOX is klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hebben als eerste van de grote vijf het schema aangekondigd voor het aankomend herfstseizoen.
13 mei 2020
HBO Max heeft aangekondigd dat ze een komische animatieserie voor volwassenen gaan maken, met de naam Santa Inc. dat gemaakt zal worden door Lionsgate en Seth Rogens Point Grey Pictures.
12 mei 2020
3
Family Guy is vernieuwd met een negentiende seizoen. Bob's Burgers zal terug keren met een elfde seizoen.
11 mei 2020
Fox zal naar verwachting minstens twee nieuwe dramaseries op het herfstschema hebben staan.
11 mei 2020
De geanimeerde serie Central Park is vanaf mei te zien bij Apple TV+. De eerste beelden zijn nu al te bekijken.
13 mrt 2020
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
15 jan 2020
1
FOX heeft de première- en startdatums van midseason onthuld voor hun nieuwe en terugkerende serie.
25 okt 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2