Bob's Burgers

7.8 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

FOX is klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hebben als eerste van de grote vijf het schema aangekondigd voor het aankomend herfstseizoen.
wo 13 mei
HBO Max heeft aangekondigd dat ze een komische animatieserie voor volwassenen gaan maken, met de naam Santa Inc. dat gemaakt zal worden door Lionsgate en Seth Rogens Point Grey Pictures.
di 12 mei
3
Family Guy is vernieuwd met een negentiende seizoen. Bob's Burgers zal terug keren met een elfde seizoen.
ma 11 mei
Fox zal naar verwachting minstens twee nieuwe dramaseries op het herfstschema hebben staan.
ma 11 mei
De geanimeerde serie Central Park is vanaf mei te zien bij Apple TV+. De eerste beelden zijn nu al te bekijken.
13 mrt 2020
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
15 jan 2020
1
FOX heeft de première- en startdatums van midseason onthuld voor hun nieuwe en terugkerende serie.
25 okt 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FOX. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de FOX-series.
4 aug 2019
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 22 september 2019 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
17 jul 2019
5
De één na laatste zender van de grote vijf die het herfstschema bekend maakt is FOX. Het wachten is nu alleen nog op ABC.
25 jun 2019
FOX heeft net als NBC deze week al hun schema bekend gemaakt. Het schema heeft wat minder series. Dit heeft alles te maken met het football-schema.
14 mei 2019