BMF

-
40 min
Misdaad, Biografie
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2021 - heden
NetwerkStarz
1x1 26 september 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2021 - heden
Netwerk:Starz
BMF (Black Mafia Family) is een Amerikaanse biografische misdaadserie van de zender Starz. De serie ging in première op 26 september 2021.

De serie volgt de charismatische leider Demetrius 'Big Meech' Flenory en de zaken-slimme Terry 'Southwest T' Flenory, broers die 'eind jaren '80 opstegen uit de vervallen straten van het zuidwesten van Detroit en grondleggers van de meest invloedrijke misdaadfamilie ter wereld. Het belicht hun partnerschap en geeft een kijkje in hoe het verder ging dan de drugshandel. Hoe ze de wereld van hiphop binnendrongen, die iconen van hen maakte. Hun onwankelbare geloof in loyaliteit van de familie zou de hoeksteen zijn van hun partnerschap en de crux van hun uiteindelijke vervreemding.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie BMF.

Nieuws (2)

In september 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
di 31 augustus
Ook voor de maand september hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
ma 30 augustus
1

Vergelijkbare series