Blade Dance of the Elementalers

1,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
1,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Blade Dance of the Elementalers is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 14 juli 2014.

In een wereld waarin meisjes contracten met krachtige geesten kunnen vormen, is een school belast met de training en opleiding van deze "Elementalers", de Areishia Geest Academy. Voor 1000 jaar zijn de enige Elementalers vrouwelijk geweest. Dat wil zeggen, tot Kamito Kazehaya, een mannelijke tiener iets doet dat dat onmogelijk leek - hij maakte een contract met een geest! Als de enige mannelijke Elementalist in de wereld krijgt hij een uitnodiging om naar Areishia Spirit Academy te gaan, tot grote verbazing van de alle vrouwelijke studenten. Als Kamito probeert te wennen aan zijn nieuwe klasgenoten en geheimen van het verleden worden onthuld, wat zou de toekomst inhouden voor de enige mannelijke elementaler?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Blade Dance of the Elementalers.

Vergelijkbare series

Blade Dance of the Elementalers