Black Mirror

7.9 / 10
57 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Little Black Mirror op YouTube

Het nieuwe seizoen van Black Mirror komt steeds dichterbij en verschijnt woensdag 5 juni op Netflix.

In tegenstelling tot vorig seizoen komen de makers met slechts drie afleveringen. Maar niet getreurd: er komen nog drie andere afleveringen online op YouTube onder de naam Little Black Mirror.

Deze YouTube-afleveringen verschijnen in eerste instantie op het Latijns-Amerikaanse kanaal van Netflix. Waarom daar? De rollen in de episodes worden voor een gedeelte vertolkt door verschillende plaatselijke influencers als Alesso, Juanpa Zurita, Mia Mitchell en Lele Pons. De afleveringen zijn op dit moment nog niet beschikbaar in Europa, maar worden waarschijnlijk binnenkort vrijgegeven.



De Britse serie Black Mirror is sinds 2011 te zien, tegenwoordig bij Netflix. Als kijker krijg je iedere aflevering een nieuwe cast voorgeschoteld met als overkoepelend thema technologische ontwikkelingen van de 21e eeuw. Daarbij blijkt dat technologie vaak slechte invloeden heeft.
Vorige aflevering
Rachel, Jack and Ashley Too
05x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56