Black Mirror

7.9 / 10
59 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Zesde seizoen voor Black Mirror

De dystopische serie van Charlie Brooker, Black Mirror is een van de grootste mijlpalen van de streamer sinds het na het tweede seizoen werd opgepikt van Channel 4, waarmee de lat zeer hoog werd gelegd voor kwaliteit en innovatief denken.

Het zesde seizoen zal waarschijnlijk hetzelfde patroon gaan volgen als het vijfde, waardoor het aantal afleveringen werd teruggebracht tot drie, maar werd opgerekt tot speelfilmlengtes, zo bevestigt een bron.

Black Mirror

De fans van de serie hebben veel geduld moeten hebben want het vijfde seizoen dateert alweer uit juni 2019. Het eerste seizoen ging in december 2011 in première bij Channel 4. Na het tweede seizoen, uit 2013, nam Netflix het stokje over. Het derde seizoen werd in 206 uitgebracht en het vierde in 2017.

Black Mirror

Seizoen vijf, dat werd voorafgegaan door de innovatieve meespeelfilm Bandersnatch, bestond uit drie afleveringen: Striking Vipers met Anthony Mackie en Yahya Abdul-Matteen II, Smithereens met Sherlock -ster Andrew Scott en Rachel, Jack en Ashley Too, met Miley Cyrus als popster.

Wanneer het zesde seizoen bij de streamingdienst te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Rachel, Jack and Ashley Too
Rachel, Jack and Ashley Too
05x03
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
17 Mei 2022 12:49 -
Blij mee
Reageer
avatar_Futsudo
17 Mei 2022 16:38 -
Dit is een geweldige duistere scifi-serie en ik had het wel gehoopt maar eigenlijk niet meer verwacht dat er nog een nieuw seizoen zou komen. Ik kijk ernaar uit.
Reageer
Black Mirror