Black Scorpion

7,0 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/22afleveringen/2001 - 2002 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20012002 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Black Scorpion is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 5 januari 2001.

Black Scorpion is een vrouwelijke superheld in de trant van Spider-Man, Superman en Batman. Ze is mooi, sexy en zeer intelligent, en ze beschikt over geweldige martial-arts vaardigheden en een goede humor. Overdag is Black Scorpion Darcy, een politieagente, in een witte Corvette. 's Nachts wordt ze Black Scorpion en haar Corvette verandert in de Scorpionmobiel, een futuristische auto uitgerust met een arsenaal aan science-fiction apparaten.
Net als haar mannelijke tegenhangers in het stripboek wordt Black Scorpion's drang om een andere identiteit aan te nemen om het kwaad te confronteren en criminelen voor de rechter te brengen gevoed door een sterke persoonlijke motivatie: de moord op haar politieagent vader door een beruchte super schurk, de Breathtaker. Niet in staat om gerechtigheid te verkrijgen via "het systeem", veronderstelt ze een ander ego om het recht in eigen hand te nemen.

De Black Scorpion gebruikt haar misdaad-oplossende vaardigheden, haar martial-arts vaardigheden, en haar Scorpionmobiel om de super schurken te achtervolgen en te bestrijden die de stad van Engelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Scorpion.