Black Cat

3.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
3.5 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2005 - 2006 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20052006 (Beëindigd)
Genres:Anime
Black Cat is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 6 oktober 2005.

Een groep assassins worden gecontroleerd door Chronos. Ze hebben allemaal een nummer op hun nek. Maar nummer 13, die Black Cat is, heeft de kenmerken van een kat, omdat een heks hem vervloekt. Hij moet mensen vermoorden maar hij haat ook de gedachte aan het doden van mensen.
De wereld wordt geheim beheerd door een geheime organisatie, Chronos. Onder de opdracht van deze mysterieuze organisatie zijn de Chronos Numbers, een groep krachtige assasins, bevelen om bepaalde doelstelling in het geheim te elimineren om de zogenaamde `vrede 'te behouden. Een van de meest krachtige is het nummer XIII, Train Hartnett, of bekend als Black Cat. Eerst lijkt hij een wrede moordenaar te zijn, een ontmoeting met een meisje Sweeper heeft hem helemaal veranderd. Nu, als Sweeper, reisde Trein met zijn partner Sven Volfied om misdadigers te jagen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Cat.

Vergelijkbare series

Black Cat