Biohackers

7.5 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:Netflix
Biohackers is een Duitse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 20 augustus 2020.

De op het eerste gezicht doorsnee studente Mia wint tijdens haar medische studie al snel het vertrouwen van de briljante docente Lorenz. Het blijkt echter dat Mia een verborgen agenda heeft, omdat Lorenz mogelijk iets te maken had met een voor haar zeer persoonlijke tragedie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Biohackers.

Nieuws (5)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
Biohackers ging twee weken geleden in première, Netflix heeft de Duitse sciencefictionserie nu vernieuwd met een tweede seizoen.
31 aug 2020
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 sep 2020

Vergelijkbare series