Biker Mice from Mars

6.9 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
3seizoenen/65afleveringen/1993 - 1996 
NetwerkSyndication
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19931996 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Syndication
Biker Mice from Mars is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication. De serie ging in première op 18 september 1993.

Op de planeet Mars blijkt een ras van antropomorfe muizen te wonen, wiens cultuur sterk lijkt op die van de mensen. Al geruime tijd voeren deze muizen oorlog tegen de Plutarkians, een ras van visachtige aliens die de planeet willen veroveren. Op een dag slagen drie van de laatste nog vrije muizen, Throttle, Modo en Vinnie, erin te ontsnappen aan de Plutarkians. Hun ruimteschip wordt echter neergeschoten en ze storten neer op aarde in de stad Chicago.

De drie vinden onderdak in een garage gerund door een vrouw genaamd Charlie. Al snel blijkt dat de Plutarkians ook hun zinnen op de aarde hebben gezet. Enkele Plutarikans, waaronder Lawrence Limburger, hebben zich reeds in de aardse samenleving gemengd om deze van binnenuit te vernietigen en alle natuurlijke grondstoffen voor Plutark te bemachtigen. Daar ze nu toch op aarde vastzitten, besluiten de drie muizen de planeet tegen de Plutarkians te beschermen. Gewapend met hun geavanceerde motorfietsen verhinderen ze keer op keer Limburgers plannen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 39
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Biker Mice from Mars.

Populaire reacties (1)

-
11 mrt 2017
hahah, Ik kijk dit al vanaf toen ik acht jaar was. Ik vondt het toen wel leuk, maar nu kijk ik er niet meer zo naar. omdat ik groter ben geworden.
en ouder. Maar ik weet precies nog de melodie.. Biker mice from mars duh duh !! ahahh