Bewitched

7.4 / 10
45 min
Fantasy, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC komt met remake van Bewitched

Bewitched is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie was daar te zien van 1964 tot 1972.

Kenya Barris en Yamara Taylor schrijven het script voor de pilot van een remake, zo maakte ABC bekend. Dat is dan meteen de laatste klus die Kenya Barris doet voor ABC Studios, want hij vertrekt naar Netflix. Sony, de eigenaar van de Bewitched-rechten, en Davis Entertainment produceren de pilot.

Embed from Getty Images
Kenya Barris

In Bewitched was Elizabeth Montgomery als Samantha Stevens te zien, een heks die samenleeft met reclameman Darrin (Dick York aanvankelijk, Dick Sargent in latere seizoenen). Zij probeert een dagelijks leven te leiden, maar dat gaat niet altijd succesvol, dankzij haar bovennatuurlijke familie en nieuwsgierige buren.

De serie Bewitched, een romantische komedie, toont hoe de ware liefde de meest lastige situaties, zelfs tussen een heks en een mens, kan oplossen. Darrin werkt voor het advertentiebureau McMann and Tate. Zijn door winst geobsedeerde baas, Larry Tate, is regelmatig terugkerend in de serie.

De moeder van Samantha, Endora, heeft een gruwelijke hekel aan normale mensen, en keurt Darrin dan ook sterk af. Ook veel andere familieleden van Samantha moeten niets hebben van het huwelijk. De serie Bewitched was een succes bij ABC, maar stopte dus in 1972.
Vorige aflevering
The Truth, Nothing But the Truth, So Help Me Sam
The Truth, Nothing But the Truth, So Help Me Sam
08x26
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bewitched