Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Voorlopig geen reboot van Bewitched

ABC laat dit pilot-seizoen de reboot van de sitcom Bewitched aan zich voorbij gaan.

Er wordt gefluisterd dat de serie wel actief in ontwikkeling blijft, maar dit seizoen zal er geen pilot worden gemaakt van de serie Bewitched door en bij ABC. In de aankondiging op MijnSerie in augustus 2018 werd gemeld dat Kenya Barris (foto) en Yamara Taylor de serie zouden schrijven en uitvoerend produceren.

Embed from Getty Images

De komedieserie zou zich gaan focussen op een donkere heks die verliefd wordt op een blanke sterfelijke man. Eerder vertelde ABC president Karey Burke: “Ik vond het een ongelooflijk slimme heroverweging en hervertelling van het verhaal. Kenia is wat mij betreft weergaloos in de televisieactiviteiten... Kenya en ik hebben samen echter besloten dat het script nog niet helemaal compleet was.”

Vind jij het jammer dat de reboot van Bewitched even in de wacht is gezet? Verwacht je wel dat de pilot er nog gaat komen in de nabije toekomst?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst