Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Cast Beverly Hills, 90210 maakt eenmalige televisiespecial

De originele cast van Beverly Hills, 90210 komt weer samen om een televisiespecial op te nemen. Het laatste seizoen van de populaire Amerikaanse serie werd uitgezonden in 1999.

"Het is bevestigd, we gaan een nieuwe 90210 doen", aldus actrice Tori Spelling, die in alle tien seizoenen van de serie te zien was. Volgens de 45-jarige Spelling gaat het over een één uur durende 'mockumentary', waarin de originele castleden een 'overdreven versie' van hun personage spelen.


Tori Spelling

"We zijn al heel lang bezig met dit idee", vertelde Spelling vrijdag in het programma Access Live. Volgens de actrice doet de hele cast mee, al is het van twee acteurs nog niet zeker in welke mate zij aanwezig kunnen zijn. "Luke Perry heeft het druk met zijn rol in de serie Riverdale, maar die gaat zijn best doen om er zoveel mogelijk bij te zijn", aldus Spelling.

Ook is het nog niet zeker of Shannen Doherty, die de rol van Brenda speelde, erbij kan zijn. De actrice heeft een heftige tijd achter de rug nadat er in 2015 borstkanker bij haar geconstateerd werd.

De eenmalige televisiespecial zal waarschijnlijk eind 2019 te zien zijn.
Vorige aflevering
Ode to Joy
Ode to Joy
10x27
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beverly Hills, 90210