Benched

6.9 / 10
23 min
Komedie, Juridisch
Volg deze serie
6.9 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20142014 (Beëindigd)
Netwerk:USA Network
Benched is een Amerikaanse juridische komedieserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 28 oktober 2014.

Een rechtbank komedie over Nina een toegewijde, carrière-gedreven advocaat die zich publiekelijk laat gaan wanneer een promotie aan haar neus voorbij gaat. Vervolgens wordt zij gedwongen een stapje terug te doen inplaats van vooruit. Haar persoonlijke en professionele werelden worden al snel onderste boven gekeerd wanneer zij erachter komt dat wetgeving (en het jurist zijn) niet zo eerlijk is als zij dacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Benched.

Nieuws (2)

Geliefde en niet zo geliefde series: jullie zijn niet meer... Sommige van jullie hebben wij leren kennen, sommige komen/kwamen op een natuurlijke manier dit seizoen aan hun eind en anderen verlieten al het...
1 jun 2015
23
Als de fans van Benched zitten te wachten op een tweede seizoen, is er slecht nieuws voor hen. USA Network heeft de sitcom gecanceld na slechts één seizoen van twaalf afleveringen. Benched is een rechtbank komedie...
17 jan 2015