Becker

7.8 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
7.8 / 10
6seizoenen/129afleveringen/1998 - 2004 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:22 min19982004 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:CBS
Becker is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 2 november 1998.

Ted Danson speelt in deze sitcom de rol van een misantropische huisarts, John Becker. Hij runt een praktijk in The Bronx, New York City. Becker ergert zich vaak aan anderen en kan politiek incorrect uit de hoek komen, maar hij heeft wel een hart voor zijn patiënten en omgeving. Hij wordt in zijn praktijk geassisteerd door officemanager Margaret Wyborn (Hattie Winston) en de incompetente Linda (Shawnee Smith). Beckers beste en wellicht enige vriend is Jake Malinak (Alex Désert), die hij regelmatig tegenkomt in de bistro van Reggie Kostas (Terry Farrell). Vanaf seizoen vijf wordt haar bistro overgenomen door een nieuwe personage, Chris Conner (Nancy Travis). Reggie's bistro wordt ook vaak bezocht door Robert "Bob" Benito (Saverio Guerra), de huisbaas van Becker die ook bij Reggie op de middelbare school heeft gezeten. Becker probeert vaak te stoppen met roken; enkel lukt het hem nooit. Becker zit serieus in zijn midlife-crisis... toch probeert hij te ontkennen dat er met hem iets mis is, terwijl volgens hem iedereen fout zit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Becker.

Nieuws (1)

Mocht je denken aan een andere carrière of je weet nog niet wat je wil gaan doen na je studie, komedieacteur worden lijkt me een zeer goede stap in de richting van miljonair worden. Heb je dus humor en de lachers...
26 aug 2015

Vergelijkbare series