Battlestar Galactica: Blood & Chrome

7.3 / 10
10 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2012 - 2013 
Netwerkweb
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min20122013 (Beëindigd)
Netwerk:web
Battlestar Galactica: Blood & Chrome is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Youtube. De serie ging in premiere op 9 november 2012.

Battlestar Galactica: Blood & Chrome speelt zich af in het tiende jaar van de eerste Cylon-oorlog, dewelke op dat moment woedt doorheen de 12 menselijke kolonies. We volgen de jonge Viper-piloot William “Husker” Adama (Luke Pasqualino), wanneer hij voor het eerst toetreedt tot de Galactica, het nieuwe Battlestar-schip waar hij jaren later uiteindelijk commandant van zal worden. Adama, vers uit de vliegacademie, is nog jong en roekeloos en treedt hierdoor meer dan eens in conflict met zijn oudere officier, Coker Fasjovik (Ben Cotton). Wat een gezamenlijke routinemissie had moeten zijn, verandert echter al snel in een heuse nachtmerrie met gevolgen voor de hele vloot...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Battlestar Galactica: Blood & Chrome.

Populaire reacties (5)

avatar JanWillemK
8
1 maa 2013
Ik heb de vorige Battlestar Galactica ook niet gezien.

Dit speelt zich eerder af dan de voorgaande Battlestar Galactica series aangezien je nu het "begin" te zien krijgt dat William “Husker” Adama net begint in de oorlog en uiteindelijk commandant word van het schip 'Galactica'.
avatar Dutch_Fixer_040
8
27 jan 2014
Erg jammer dat deze serie niet echt van de grond gekomen is

Vergelijkbare series

Battlestar Galactica: Blood & Chrome