Bad Cop - Kriminell gut

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2017 - heden
NetwerkRTL Television
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Bad Cop - Kriminell gut is een Duitse misdaadserie van de zender RTL Television. De serie ging in première op 21 september 2017.

Tijdens een drugssmokkel operatie in Hamburg, raken de gangster Jan Starck en zijn tweelingbroer, de agent Jesko Starck in het nauw. Jesko sterft in de armen van Jan, maar dwingt een belofte af. Jan moet voor Jesko's familie zorgen en zijn personage overnemen. De volgende dag begint Jan als hoofdinspecteur van de moordcommissie. Vooralsnog heeft Jan één doel, de moordenaar van Jesko achter de tralies brengen.Als echter de 9 jarige Leon Kallweit wordt ontvoert, moet Jan kiezen, zijn broer wreken of de jongen redden. Parallel daaraan begeeft Jan zich privé op glad ijs. Jesko werd door zijn vrouw naar de garage verbannen, de twee leven gescheiden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Bad Cop - Kriminell gut.

Vergelijkbare series

Bad Cop - Kriminell gut