Babil

10 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
10 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2020 - heden
Netwerkonbekend
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:onbekend
Babil is een Turkse dramaserie van de zender onbekend. De serie ging in première op 30 november -0001.

Irfan is een idealistische jonge hoogleraar economie aan de faculteit van een prestigieuze universiteit. Op een dag wordt hij ontslagen van zijn werk. Bovendien wordt bij zijn zoon een dodelijke ziekte vastgesteld die een dure behandeling vereist. Irfan komt uit de academische wereld en is niet in staat om zelfs een ondergeschikte baan te krijgen.

Terwijl de muren dichterbij komen, verzinnen Irfan en zijn beste vriend Egemen onroerendgoedfraude om het geld in te zamelen om zijn gezin te redden. Ze zijn meteen succesvol, maar ze verliezen alles aan de maffioso die ze hebben opgelicht. Erger nog dan voorheen en in een hoek gedreven, organiseren de twee vrienden een piramidespel dat meteen de grootste financiële fraude van Turkije aller tijden wordt. De zwendel van de eeuw speelt zich af tegen een verward web van lang begraven geheimen tussen Irfan, zijn vrouw, zijn vriend en zijn ex-verloofde.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Babil.

Nieuws (2)

Ook in de week van 31 augustus - 6 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 36.
ma 7 september
Het stemmen op de Serie van het Jaar is van start gegaan, de Golden Globes zijn uitgereikt, 2019 in series en meer nieuws in het weekoverzicht van 6 tot en met 12 januari.
13 jan 2020

Vergelijkbare series