Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen Atypical vanaf 7 september bij Netflix

Tweede seizoen Atypical vanaf 7 september bij Netflix

Het tweede seizoen van Atypical, een Amerikaanse komedieserie van Netflix, gaat op 7 september van start.
Atypical gaat over Sam (Keir Gilchrist), een achttienjarige autistische jonge man die een grappige maar pijnlijke tocht begint naar zelfbewustzijn, liefde en onafhankelijkheid. De jonge tiener twijfelt openlijk of hij er wel klaar voor is om aan een relatie te beginnen. In het eerste seizoen besluit hij daarom een ‘proefrelatie’ aan te gaan met iemand van zijn school, zodat hij kan oefenen voordat hij zijn liefde aan zijn therapeut verklaart.

Video on youtube


Hij wordt gesteund door zijn vader, die eindelijk denkt een band met zijn zoon te kunnen krijgen, niet wetende dat Sam een relatie hoopt te krijgen met zijn therapeut. De makers van Atypical legden tijdens het eerste seizoen de focus niet alleen op Sam. Ook proberen zij te laten zien hoe het de rest van het gezin vergaat. Moeder Elsa ontsnapt aan het drukke gezinsleven door een scheve schaats te rijden bij een jonge barman. Casey, de zus van Sam, droomt van een carrière als topsporter, maar wil tegelijkertijd niet naar een betere school, omdat ze dan haar broertje niet kan beschermen.

In het eerste seizoen ontdekten we al dat hoofdrolspeler Sam (Keir Gilchrist) gek is op pinguïns en deze dieren speelden nu een belangrijke rol in de onthulling van de releasedatum.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

TnTNL
16 augustus 2018, 07:42
Nice! Had echt genoten van een het eerste seizoen die voor mij als een verassing ineens op Netflix stond.
0
Log in om een reactie achter te laten