Atypical

8,0 / 10
33 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Atypical in november bij Netflix

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in augustus 2017. Het tweede seizoen verscheen in september 2018.

Atypical gaat over de 18-jarige Sam (Keir Gilchrist) die autistisch is en zich in de glibberige datingwereld begeeft. Dat levert grappige en pijnlijke situaties op. Maar ook de rest van het gezin worstelt met van alles en nog wat. Moeder Elsa (Jennifer Jason Leigh) ging vreemd met een veel jongere barman en vervolgens werd dit ontdekt door haar echtgenoot Doug (Michael Rapaport). Zus Casey (Brigette Lundy-Paine) is druk met haar eigen zoektocht in de liefde.

De cast bestaat uit Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine, Amy Okuda, Nik Dodani en Jenna Boyd. Atypical is bedacht, geschreven en geproduceerd door Robia Rashid (How I Met Your Mother, Will & Grace). Netflix heeft de premièredatum bekendgemaakt voor het derde seizoen van Atypical in onderstaande video. Het nieuwe seizoen is vanaf 1 november 2019 te zien.

Vorige aflevering
Searching for Brown Sugar Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Vandaag, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Vandaag, 09:00
Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00