Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Flash krijgt eigen pilot

The Flash krijgt eigen pilot

De Amerikaanse zender The CW is van gedachten veranderd wat The Flash pilot betreft. Het strippersonage maakt zijn entree in aflevering 8 en 9 van Arrow dit seizoen en zou in aflevering 20 de hoofdrol krijgen als introductie tot zijn eigen serie. De eerste twee afleveringen met het personage zijn al gefilmd en nu besluit The CW dat de laatste aflevering een losstaande pilot wordt.

Previews van aflevering 8 en 9, getiteld The Scientist en Three Ghosts, zijn goed ontvangen. Dit bemoedigt de zender om de pilot los van het moederschip te introduceren. De eerste twee Arrow afleveringen dienen als kennismaking met het personage van The Flash (gespeeld door Glee's Grant Gustin). David Nutter, die ook al de Arrow pilot regisseerde, is gestrikt voor de regie. Arrow-bedenkers Greg Berlanti en Andrew Keisberg, producent Melissa Kellner Berman en schrijver Geoff Johns zullen ook aan de pilot werken.

In The Scientist zien we Barry Allen, het alter ego van The Flash, voor het eerst. Hij is een forensisch onderzoeker bij de politie die zich verdiept in een reeks van overvallen. De misdaden hebben wellicht een band met een tragische gebeurtenis in zijn verleden. Allen is een fervent stripboekfan en geobsedeerd met de Arrow, en zal onbedoeld in contact komen met Oliver en Felicity.

Hoewel de serie nog niet besteld is, is het vertrouwen in een losstaande eerste aflevering bemoedigend. Vorig jaar introduceerde The CW de serie The Originals via een aflevering van de populaire serie The Vampire Diaries. Hoewel de spin-off nu een heel seizoen heeft gekregen ontving het wat kritiek voor de pilot dit najaar omdat materiaal van de aflevering van The Vampire Diaries herhaald werd. Nu The Flash zijn eigen eerste aflevering krijgt, hebben de makers meer creatieve vrijheid om de serie los van Arrow te introduceren. Dat vertrouwen in het team is geoorloofd, aangezien maker Berlanti voor The CW ook al de serie The Tomorrow People tot een succes heeft gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

4thaarts
19 november 2013, 13:38
Is er weer een om in de gaten te houden... Me lijst wordt wel erg lang zo.

Overigens is The CW wel goed bezig met series laatste jaren. Vele worden vernieuwd en weinig gecancelled.
0
JessicaD
19 november 2013, 18:33
The Flash is ook iets waar ik enorm naar uitkijk =)
0
anonymous
19 november 2013, 18:49
Opkomende zender met leuke series!
0
Log in om een reactie achter te laten