American Guns

6.3 / 10
60 min
Reality
Volg deze serie
6.3 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkDiscovery Channel
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20112012 (Beëindigd)
Genres:Reality
American Guns is een Amerikaanse realityserie van de zender Discovery Channel. De serie ging in première op 10 oktober 2011.

De Wyatts zijn uw typische voorstedelijke familie, die toevallig een van de grootste vuurwapens faciliteit in de wereld bezitten. Rich Wyatt en zijn vrouw Renee bezitten Gunsmoke, gelegen buiten Denver, Colorado, waar ze wapens kopen, verkopen en verhandelen. Van hand kanonnen tot jachtgeweren. En als er niks is dat je wilt, dan bouwen ze één voor u, van niet meer dan een blok metaal. Gunsmoke heeft de grootste en meest ervaren groep van wapensmeden in de staat. Wanneer de Wyatts geen geweren bouwen of verkopen, zijn ze ze aan het gebruiken tijdens het schieten. Geen pistool verlaat de winkel zonder door de familie getest worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie American Guns.