Alleen op de wereld

7.5 / 10
10 min
Kinder
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkNPO 3
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Kinder
Netwerk:NPO 3
Alleen op de wereld is een Nederlandse kinderserie van de zender NPO 3. De serie ging in première op 5 december 2016.

Remi is een vondeling, maar verder is hij een hele gewone jongen die een heel gewoon leven leidt samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot op zijn elfde verjaardag, als er een grote vrachtwagen voor hun huis stopt en Betty's man na jaren thuiskomt. Jerome vindt het teveel, twee mannen in één huis. Hij neemt Remi mee in de wagen en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt en vrienden verliest en door alle ups en downs eindelijk zijn echte geluk vindt.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Alleen op de wereld.

Nieuws (2)

In de nieuwe EO-dramaserie Het A-woord spelen Lies Visschedijk (Soof, Gooische Vrouwen) en Guy Clemens (De Zaak Menten, Doris) de ouders van de zesjarige Sam (Bart van den Berg).
11 sep 2019
1
De NPO blijft programma’s uitzenden met audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Dit geldt onder andere voor Flikken Maastricht (AVROTROS) op NPO 1, waarvan een nieuw seizoen op 2 maart begint. Audiodescriptie...
28 feb 2018