After Trek

6.5 / 10
60 min
Praatprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/14afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkCBS All Access
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20172018 (Beëindigd)
After Trek is een Amerikaanse praatprogramma van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 24 september 2017.

After Trek is het na-praatprogramma met presentator Matt Mira die in de studio of via video-feed praat met cast- en crewleden van Star Trek: Discovery. Maar ook met beroemde fans en voormalige castleden. Fans kunnen "meepraten" in de show via social media of andere interactive elementen via #After Trek.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie After Trek.

Nieuws (2)

YouTube, Facebook Watch en CBS All Access hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog op start of in première zullen gaan.
13 aug 2019
Het zou zomaar kunnen dat we in de komende jaren meer Star Trek series gaan zien. Miniseries, animaties en spin-offs behoren tot de mogelijkheden.
20 jun 2018