Absentia

7.8 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Absentia krijgt tweede seizoen

Absentia is een Amerikaanse misdaadserie van de zender AXN. Het eerste seizoen was daar in 2017 te zien. Absentia is ook bij Amazon beschikbaar, die de wereldwijde rechten heeft gekocht.

De serie gaat over de FBI-agente Emily Byrne, die haar familie, identiteit en onschuldigheid moet herclaimen wanneer ze de hoofdverdachte wordt in een reeks moorden. Stana Katic speelt de hoofdrol in het misdaaddrama. Tijdens een slopende jacht op een seriemoordenaar in Boston verdwijnt ze van de aardbodem.

Uiteindelijk wordt ze doodverklaard, maar zes jaar later duikt ze toch weer op in een hutje in de bossen, zonder dat ze zich kan herinneren wat er precies gebeurd is. Eenmaal thuis ontdekt ze dat haar man en collega (Patrick Heusinger) hertrouwd is. Tot overmaat van ramp wordt ze niet veel later ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks nieuwe moorden.

Het tweede seizoen van Absentia is aangekondigd. Het zal uit tien afleveringen bestaan en in 2019 verschijnen.

Vorige aflevering
Accomplice
Accomplice
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1