Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Absentia krijgt tweede seizoen

Absentia is een Amerikaanse misdaadserie van de zender AXN. Het eerste seizoen was daar in 2017 te zien. Absentia is ook bij Amazon beschikbaar, die de wereldwijde rechten heeft gekocht.

De serie gaat over de FBI-agente Emily Byrne, die haar familie, identiteit en onschuldigheid moet herclaimen wanneer ze de hoofdverdachte wordt in een reeks moorden. Stana Katic speelt de hoofdrol in het misdaaddrama. Tijdens een slopende jacht op een seriemoordenaar in Boston verdwijnt ze van de aardbodem.

Uiteindelijk wordt ze doodverklaard, maar zes jaar later duikt ze toch weer op in een hutje in de bossen, zonder dat ze zich kan herinneren wat er precies gebeurd is. Eenmaal thuis ontdekt ze dat haar man en collega (Patrick Heusinger) hertrouwd is. Tot overmaat van ramp wordt ze niet veel later ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks nieuwe moorden.

Het tweede seizoen van Absentia is aangekondigd. Het zal uit tien afleveringen bestaan en in 2019 verschijnen.

Vorige aflevering
Accomplice
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00