Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Absentia krijgt tweede seizoen

Absentia is een Amerikaanse misdaadserie van de zender AXN. Het eerste seizoen was daar in 2017 te zien. Absentia is ook bij Amazon beschikbaar, die de wereldwijde rechten heeft gekocht.

De serie gaat over de FBI-agente Emily Byrne, die haar familie, identiteit en onschuldigheid moet herclaimen wanneer ze de hoofdverdachte wordt in een reeks moorden. Stana Katic speelt de hoofdrol in het misdaaddrama. Tijdens een slopende jacht op een seriemoordenaar in Boston verdwijnt ze van de aardbodem.

Uiteindelijk wordt ze doodverklaard, maar zes jaar later duikt ze toch weer op in een hutje in de bossen, zonder dat ze zich kan herinneren wat er precies gebeurd is. Eenmaal thuis ontdekt ze dat haar man en collega (Patrick Heusinger) hertrouwd is. Tot overmaat van ramp wordt ze niet veel later ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks nieuwe moorden.

Het tweede seizoen van Absentia is aangekondigd. Het zal uit tien afleveringen bestaan en in 2019 verschijnen.

Vorige aflevering
Aggression
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst