Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Absentia verschijnt in juni bij Videoland

In juni verschijnt het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Absentia op Videoland.

Het eerste seizoen van Absentia is al te bekijken op Videoland. Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaad serie verschijnt 14 juni bij de streamingdienst. Vorig jaar melde Amazon Prime Video al dat de misdaadserieeen derde seizoen krijgt, dat later dit jaar eerst wordt verwacht bij Amazon.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic, Castle), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood werd verklaard. Zes jaar later wordt Emily in slechte gezondheid gevonden in een hut in het bos. Het blijkt dat haar man Nick Durand (Patrick Heusinger, Casual). Al snel raakt ze betrokken bij een nieuwe reeks moordzaken.

Vorige aflevering
Accomplice
Accomplice
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
25 mei 2020 12:44 - 25 mei 2020 12:44
Deze zin is niet af "Het blijkt dat haar man Nick Durand ". Wat blijkt er?
Ik heb de serie nog niet gezien, maar het lijkt mij wel wat. Hoppa, op de Kijklijst.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1