Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
3
Bekijk stemmen

Absentia eindigt met derde seizoen

Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.

Absentia ging in 2017 in première. In 2019 werd het derde seizoen aangekondigd door Amazon Prime Video, dit seizoen ging vorig jaar juli in première. Er komt geen nieuwe vernieuwing meer voor de misdaadserie, dat heeft hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Stana Katic (Castle) laten weten. Er is wel over een vierde seizoen nagedacht, maar de makers zijn tot de conclusie gekomen dat eindigen met het derde seizoen de juiste keuze is.

Katic vervult de hoofdrol van FBI-agente Emily Byrne. Ze verdween spoorloos en werd na een lange zoektocht dood verklaard. Zes jaar later wordt Emily in slechte gezondheid gevonden in een hut in het bos. Ze kan zich niets herinneren van de zieke geest die haar heeft ontvoerd en gemarteld. Haar man blijkt intussen hertrouwd te zijn en haar zoontje is compleet van haar vervreemd. Emily doet er alles aan om antwoorden te krijgen op al haar vragen.

Vorige aflevering
Iterum Nata
Iterum Nata
03x10
Leuk?
4
3
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
09 mei 2021 10:03 -
Aaah jammer zeg.
Reageer
avatar_Pierovic
10 mei 2021 07:13
Precies 😞
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00