Absentia

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Absentia krijgt derde seizoen

Absentia is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in september 2017.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood verklaard. Zij werd echter ontvoerd en mishandeld door een van Boston's meest beruchte seriemoordenaars. Zes jaar later wordt Emily gevonden in een hut in het bos, in slechte gezondheid. Zij kan zich niets herinneren van de jaren dat ze werd vermist. Het blijkt dat haar man, special agent Nick Durand (Patrick Heusinger), inmiddels is hertrouwd en dat haar zoon Flynn (Patrick McAuley) wordt opgevoed door een andere vrouw. Daarna raakt ze al snel betrokken bij een nieuwe reeks moordzaken.


Stana Katic

Amazon heeft gemeld dat de serie Absentia een derde seizoen zal krijgen. Het nieuwe seizoen begint drie maanden na de dramatische gebeurtenissen van het tweede seizoen, waarbij Emily het einde van haar schorsing bij de FBI nadert en hard werkt om de best mogelijke moeder voor haar zoon te zijn. Alles wordt op zijn kop gezet wanneer een van Nick Durand's (Patrick Heusinger) strafzaken het leven van de familie opnieuw lijkt te bedreigen. Er volgt een gevaarlijke reis die Emily ver van haar woonplaats Boston moet ondernemen en haar dwingt om opnieuw te leren vertrouwen, opnieuw lief te hebben en eindelijk haar ware plaats in de wereld te realiseren.

Het derde seizoen zal in 2020 beschikbaar komen. De opnamen vinden momenteel plaats in Sofia, Bulgarije en Stana Katic is tevens de executive producer.
Vorige aflevering
Iterum Nata
Iterum Nata
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
27 sep 2019 21:21 -
Yes!
Reageer
avatar_EMB
28 sep 2019 08:48 -
Mooi om naar uit te kijken
Reageer

Laatste nieuws

The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1
Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
Vandaag, 09:00
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00