Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Absentia krijgt derde seizoen

Absentia is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in september 2017.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood verklaard. Zij werd echter ontvoerd en mishandeld door een van Boston's meest beruchte seriemoordenaars. Zes jaar later wordt Emily gevonden in een hut in het bos, in slechte gezondheid. Zij kan zich niets herinneren van de jaren dat ze werd vermist. Het blijkt dat haar man, special agent Nick Durand (Patrick Heusinger), inmiddels is hertrouwd en dat haar zoon Flynn (Patrick McAuley) wordt opgevoed door een andere vrouw. Daarna raakt ze al snel betrokken bij een nieuwe reeks moordzaken.


Stana Katic

Amazon heeft gemeld dat de serie Absentia een derde seizoen zal krijgen. Het nieuwe seizoen begint drie maanden na de dramatische gebeurtenissen van het tweede seizoen, waarbij Emily het einde van haar schorsing bij de FBI nadert en hard werkt om de best mogelijke moeder voor haar zoon te zijn. Alles wordt op zijn kop gezet wanneer een van Nick Durand's (Patrick Heusinger) strafzaken het leven van de familie opnieuw lijkt te bedreigen. Er volgt een gevaarlijke reis die Emily ver van haar woonplaats Boston moet ondernemen en haar dwingt om opnieuw te leren vertrouwen, opnieuw lief te hebben en eindelijk haar ware plaats in de wereld te realiseren.

Het derde seizoen zal in 2020 beschikbaar komen. De opnamen vinden momenteel plaats in Sofia, Bulgarije en Stana Katic is tevens de executive producer.
Vorige aflevering
Iterum Nata
Iterum Nata
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
27 sep 2019 21:21 -
Yes!
Reageer
avatar_EMB
28 sep 2019 08:48 -
Mooi om naar uit te kijken
Reageer
Absentia