A Certain Scientific Accelerator

7.7 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
A Certain Scientific Accelerator is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 12 juli 2019.

De espers van Academy City zijn onderverdeeld in zes niveaus, waar "Niveau 0" kracht mist terwijl "Niveau 5" een overweldigend aantal bezit. Van de verschillende miljoenen espers die in Academy City wonen, hebben slechts zeven van hen niveau 5 bereikt, en de hoogste onder hen is degene die bekend staat als de Accelerator. Het verhaal richt zich op de sterkste niveau 5 nadat hij de vrolijke Last Order beschermt wat hem heel veel van zijn krachten heeft gekost. Herstellend in het ziekenhuis heeft Accelerator een relatief rustig leven geleid totdat hij uiteindelijk het leven redt van Estelle Rosenthal, een mysterieus meisje met een foto van Last Order. Helaas wordt Accelerator nu meegesleurd in een nieuw conflict in de vorm van een sinistere organisatie genaamd Disciplinaire Actie, die plannen maakt om Last Order te gebruiken voor een gevaarlijke missie. Nu ze hun plan in gang hebben gezet en het jonge meisje achtervolgen, is het aan 's werelds machtigste esper en zijn nieuwe metgezel om Last Order te beschermen en tegelijkertijd Academy City te verdedigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie A Certain Scientific Accelerator.
A Certain Scientific Accelerator