Witchblade

8.7 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.7 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2006 - 2006 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20062006 (Beëindigd)
Genres:Anime
Witchblade is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 5 april 2006.

Gezocht door de hebzucht van de mens sinds het begin van de mensheid, maar alleen geschonken aan de vrouwen van wie het lot voor altijd littekens geeft... de Witchblade. Is het de rechtvaardige zwaard van God? Of de hand van de duivel zelf? Nu een nieuwe drager is gekozen.

Masane Amaha, een goedhartige vrouw die, ondanks haar goede bedoelingen, vrij onhandig is. Ze verloor haar geheugen tijdens "de Grote Beving" dat Tokyo teisterde. Vreemd genoeg, werd Masane ongedeerd in ground zero van het fenomeen gevonden, met een baby in haar armen. Zes jaar later, keert ze terug naar Tokyo met het kind Rihoko, die gelooft dat ze haar dochter is, met de bedoeling om een ​​vreedzaam leven te leiden. Helaas voor de twee, raakt Masane verstrikt in de strijd om de macht tussen een enorme onderneming en een overheidsinstantie. Ze ontdekt dat de mysterieuze armband gehecht aan haar rechter pols eigenlijk de legendarische artefact is bekend als de Witchblade.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Witchblade.

Vergelijkbare series

Blood+
2 stemmen
Chobits
2 stemmen
Teen Wolf
1 stem
Witchblade