What/If

7.6 / 10
49 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en teaser voor What/If

What/If is de nieuwe Netflix-serie die niet alleen een premièredatum heeft gekregen van de streamingdienst maar ook een teaser.

Renée Zellweger heeft ook haar weg naar de televisie gevonden. In What/If heeft zij in deze donkere thriller een lucratief voorstel voor een jong stel in geldnood. De serie What/If komt van de bedenker van Revenge en is mogelijk de start van een nieuwe carrière voor de Bridget Jones filmactrice op de televisie.


Renée Zellweger

In What/If zien we doodgewone mensen die opeens voor ongewone situaties komen te staan en hun mores laten varen. De cast van het eerste seizoen bestaat naast Zellweger uit Jane Levy (Castle Rock), Blake Jenner (Glee), Samantha Marie Ware (Glee) en Keith Powers (Famous in Love). Vanaf 24 mei 2019 is de tiendelige serie What/If te streamen bij Netflix.

Vorige aflevering
What Remains
What Remains
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01